Gratis fragt ved køb over 1000kr

Zinc 50 mg 100 tabs

Lagerstatus: Ikke på lager

75,00 kr

Hurtigt overblik

Understøtter enzymfunktioner
Zink er afgørende for den normale funktion af mange organer og systemer i kroppen, herunder skelet-, immun-, neurologiske og endokrine systemer.* Zink er en nødvendig mineralsk co-faktor for hundredvis af enzymatiske reaktioner relateret til protein- og kulhydratmetabolisme, RNA / DNA-syntese og intercellulær signalering.* Det er også kendt for at spille en kritisk rolle i kroppens frie radikaler neutraliserende aktiviteter og er især nyttigt til vedligeholdelse af sund aldring.

Tag 1 tablet dagligt sammen med et måltid.

Fakta om Supplement
Servering størrelse: 1 Tablet
Portioner pr. beholder: 100
Beskrivelse: __________ Beløb pr. portion % daglig værdi
Zink
(fra 405 mg zinkgluconat)

50 mg

455%

Andre ingredienser: Mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumstearat (vegetabilsk kilde), siliciumdioxid og vegetarisk belægning.

Ikke fremstillet med hvede, gluten, soja, mælk, æg, fisk, skaldyr, trænød eller sesamingredienser. Produceret i en GMP-facilitet, der behandler andre ingredienser, der indeholder disse allergener.

Forsigtighed: Kun for voksne. Dette produkt er ikke beregnet til langvarig brug; Brug kun som anvist. Må ikke anvendes, hvis du er gravid eller ammer. Kontakt læge, hvis du tager medicin eller har en medicinsk tilstand. Opbevares utilgængeligt for børn.

Naturlig farvevariation kan forekomme i dette produkt.

Zinc 50 mg 100 tabs

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Understøtter enzymfunktioner Zink er afgørende for den normale funktion af mange organer og systemer i kroppen, herunder skelet-, immun-, neurologiske og endokrine systemer.* Zink er en nødvendig mineralsk co-faktor for hundredvis af enzymatiske reaktioner relateret til protein- og kulhydratmetabolisme, RNA / DNA-syntese og intercellulær signalering.* Det er også kendt for at spille en kritisk rolle i kroppens frie radikaler neutraliserende aktiviteter og er især nyttigt til vedligeholdelse af sund aldring. Tag 1 tablet dagligt sammen med et måltid. Fakta om Supplement Servering størrelse: 1 Tablet Portioner pr. beholder: 100 Beskrivelse: __________ Beløb pr. portion % daglig værdi Zink (fra 405 mg zinkgluconat) 50 mg 455% Andre ingredienser: Mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumstearat (vegetabilsk kilde), siliciumdioxid og vegetarisk belægning. Ikke fremstillet med hvede, gluten, soja, mælk, æg, fisk, skaldyr, trænød eller sesamingredienser. Produceret i en GMP-facilitet, der behandler andre ingredienser, der indeholder disse allergener. Forsigtighed: Kun for voksne. Dette produkt er ikke beregnet til langvarig brug; Brug kun som anvist. Må ikke anvendes, hvis du er gravid eller ammer. Kontakt læge, hvis du tager medicin eller har en medicinsk tilstand. Opbevares utilgængeligt for børn. Naturlig farvevariation kan forekomme i dette produkt. Fremstillet og kvalitetstestet i USA med globalt fremskaffede ingredienser.