Gratis fragt ved køb over 1000kr

PEA 400 mg 90 vcaps non gmo

Lagerstatus: På lager

250,00 kr

Hurtigt overblik

PEA – Palmitoylethanolamid – er et fedtsyreamid, vi selv producerer, men som kan være en fordel at supplere med i perioder, f.eks. ved længerevarende stress. Fedtsyren er således et naturligt forekommende stof i kroppen og godkendt til kosttilskud.

PEA er et af de bedst kendte stoffer, der har indflydelse på systemet. Det regulerer aktiviteten af kroppens primære endocannabinoide signalstof, anandamid, som ofte spiller en hovedrolle i at balancere vores system – så vi kan slappe af, spise, sove, glemme og beskytte vores celler.

Fysiske og psykiske ubalancer
I det endocannabinoide system skelnes der ikke som sådan mellem fysiske og psykiske symptomer eller signalstoffer. Hvis der er ubalancer, traumer, stress kan det både give sig udtryk som smerter, inflammation, psykisk og fysisk uro.

De senere års afdækning har vist, at det endocannabinoide system fungerer anderledes hos mennesker med Huntingtons sygdom, kronisk migræne, multipel sklerose, PTSD, depression, skizofreni, Parkinsons og fibromyalgi. Teorien her er, at systemet her har været på overarbejde med at dæmpe en ubalance forårsaget af lidelsen, og derfor ikke længere fungerer som hos raske mennesker.

Tag 2-3 vcaps PEA om dagen, gerne i forbindelse med et måltid

PEA 400 mg 90 vcaps non gmo

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

PEA – Palmitoylethanolamid – er et fedtsyreamid, vi selv producerer, men som kan være en fordel at supplere med i perioder, f.eks. ved længerevarende stress. Fedtsyren er således et naturligt forekommende stof i kroppen og godkendt til kosttilskud. PEA er et af de bedst kendte stoffer, der har indflydelse på systemet. Det regulerer aktiviteten af kroppens primære endocannabinoide signalstof, anandamid, som ofte spiller en hovedrolle i at balancere vores system – så vi kan slappe af, spise, sove, glemme og beskytte vores celler. Fysiske og psykiske ubalancer I det endocannabinoide system skelnes der ikke som sådan mellem fysiske og psykiske symptomer eller signalstoffer. Hvis der er ubalancer, traumer, stress kan det både give sig udtryk som smerter, inflammation, psykisk og fysisk uro. De senere års afdækning har vist, at det endocannabinoide system fungerer anderledes hos mennesker med Huntingtons sygdom, kronisk migræne, multipel sklerose, PTSD, depression, skizofreni, Parkinsons og fibromyalgi. Teorien her er, at systemet her har været på overarbejde med at dæmpe en ubalance forårsaget af lidelsen, og derfor ikke længere fungerer som hos raske mennesker. Tag 2-3 vcaps PEA om dagen, gerne i forbindelse med et måltid Forrige artikel Del artikel Næste artikel Naturli udkommer 8 gange årligt. Hver gang med spændende artikler Bliv abonnent RELATEREDE HISTORIER Styr på underlivet? Åh nej, det svier og klør Hjælp til selvhjælp: Ja tak, til stabilt blodsukker Fysisk fight mod smerterne Motion for humøret: Glad gennem vinteren Mælkesyrebakterier: Små krigere, der kræver beskyttelse MEST LÆSTE Alle over 40 bør dyrke styrketræning 5 tips, når du ikke kan falde i søvn Syv årsager til at du fryser B3-vitamin mod grøn stær Mediegruppen Telefon: 7089 0022 Man-tor: 9.00 – 16.00 Fre: 9.00 – 15.00 Naturli er Danmarks mest aktuelle magasin om sundhed, helse og vejen til en bedre livsførelse. Naturli giver gode råd til læseren, men er ikke et alternativ til en egentlig medicinsk behandling. Bladets redaktion består af nogle af landets anerkendte eksperter. Rådene på siden følges under eget ansvar. Skriv til vores webmaster. Indhold på naturli.dk må kun gengives med skriftlig tilladelse. Citater kun med kilde. Meninger tilkendegivet af naturli.dks brugere er ikke nødvendigvis overensstemmende med redaktionens. Vi tager forbehold for ændringer og tastefejl. © Naturli, Mediegruppen Genveje Bliv abonnent Nyeste nummer Konkurrencer Artikler Naturli shop Nyhedsbrev Persondatapolitik Samarbejdspartnere Annoncering Find forhandler Om Naturli Kontakt os Kategorier Tema Nyheder Liv