Gratis fragt ved køb over 1000kr

MSM 1000 mg 240 vcaps

Lagerstatus: På lager

250,00 kr

Hurtigt overblik

Methylsulfonylmethan
Fælles svovl til bindevæv
Understøtter sund brusk
MSM (methylsulfonylmethan) er en svovlbærende forbindelse, der er naturligt til stede i meget små mængder i frugt, grøntsager, korn, animalske produkter og nogle alger. Svovlforbindelser findes i alle kroppens celler og er uundværlige for livet.* MSM hjælper i sin rolle i kroppens svovlcyklus med at skabe de kemiske forbindelser, der er nødvendige for at danne og vedligeholde mange forskellige typer strukturelle væv i menneskekroppen, herunder bindevæv, såsom ledbrusk og hud.

Tag 2 kapsler 1 til 2 gange dagligt med mad. Hvis der opstår tarmgas, reducer doseringen.

Fakta om Supplement
Servering størrelse: 2 Veg kapsler
Portioner pr. beholder: 60
Beskrivelse: __________ Beløb pr. portion % daglig værdi
MSM (methylsulfonylmethan)

2 g (2.000 mg)

*Daglig værdi ikke etableret.

*Daglig værdi ikke etableret.
Andre ingredienser: Cellulose (kapsel), stearinsyre (vegetabilsk kilde) og magnesiumstearat (vegetabilsk kilde).

Ikke fremstillet med gær, hvede, gluten, soja, majs, mælk, æg, fisk, skaldyr eller nødder ingredienser. Produceret i en GMP-facilitet, der behandler andre ingredienser, der indeholder disse allergener.

MSM 1000 mg 240 vcaps

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Methylsulfonylmethan Fælles svovl til bindevæv Understøtter sund brusk MSM (methylsulfonylmethan) er en svovlbærende forbindelse, der er naturligt til stede i meget små mængder i frugt, grøntsager, korn, animalske produkter og nogle alger. Svovlforbindelser findes i alle kroppens celler og er uundværlige for livet.* MSM hjælper i sin rolle i kroppens svovlcyklus med at skabe de kemiske forbindelser, der er nødvendige for at danne og vedligeholde mange forskellige typer strukturelle væv i menneskekroppen, herunder bindevæv, såsom ledbrusk og hud. Tag 2 kapsler 1 til 2 gange dagligt med mad. Hvis der opstår tarmgas, reducer doseringen. Fakta om Supplement Servering størrelse: 2 Veg kapsler Portioner pr. beholder: 60 Beskrivelse: __________ Beløb pr. portion % daglig værdi MSM (methylsulfonylmethan) 2 g (2.000 mg) *Daglig værdi ikke etableret. *Daglig værdi ikke etableret. Andre ingredienser: Cellulose (kapsel), stearinsyre (vegetabilsk kilde) og magnesiumstearat (vegetabilsk kilde). Ikke fremstillet med gær, hvede, gluten, soja, majs, mælk, æg, fisk, skaldyr eller nødder ingredienser. Produceret i en GMP-facilitet, der behandler andre ingredienser, der indeholder disse allergener.