Gratis fragt ved køb over 1000kr

Curcumin ext 95 % 600 mg 5mg black pepper 120 vcaps NON GMO

Lagerstatus: På lager

335,00 kr

Hurtigt overblik

Curcumin 120 Vcaps

Fra gurkemeje rodudtræk
750 mg standardiseret ekstrakt 95% Curcuminoids
5% sort peber
Et kosttilskud
Vegetar/vegan

Curcumin er den vigtigste bioaktive komponent findes i rødderne af gurkemeje (Curusedcuma Longa), en plante, der tilhører ingefær familien. Gurkemeje har været som en farvende og smagsforstærkende ingrediens i sydasiatiske køkkener i århundreder.
Det er også blevet anbefalet af traditionelle ayurvediske behandlere i tusinder af år. Curcumin er blevet grundigt undersøgt af moderne videnskabsfolk for sine forskellige biologiske aktiviteter.

Anbefalet brug

Tag 1 kapsel 1 til 2 gange dagligt sammen med mad.


1 veg kapsel indeholder:

Gurkemeje rod ekstrakt (Curcuma Longa)
[Standardiseret til min. 95% Curcuminoids (750 mg)
(herunder curcumin, Demethoxycurcumin
og Bisdemethoxycurcumin)]

Ikke fremstillet med gær, hvede, gluten, soja, mælk, æg, fisk, skaldyr eller nødder

Curcumin ext 95 % 600 mg 5mg black pepper 120 vcaps NON GMO

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Curcumin 120 Vcaps Fra gurkemeje rodudtræk 750 mg standardiseret ekstrakt 95% Curcuminoids 5% sort peber Et kosttilskud Vegetar/vegan Curcumin er den vigtigste bioaktive komponent findes i rødderne af gurkemeje (Curusedcuma Longa), en plante, der tilhører ingefær familien. Gurkemeje har været som en farvende og smagsforstærkende ingrediens i sydasiatiske køkkener i århundreder. Det er også blevet anbefalet af traditionelle ayurvediske behandlere i tusinder af år. Curcumin er blevet grundigt undersøgt af moderne videnskabsfolk for sine forskellige biologiske aktiviteter. Anbefalet brug Tag 1 kapsel 1 til 2 gange dagligt sammen med mad. 1 veg kapsel indeholder: Gurkemeje rod ekstrakt (Curcuma Longa) [Standardiseret til min. 95% Curcuminoids (750 mg) (herunder curcumin, Demethoxycurcumin og Bisdemethoxycurcumin)] 5 % piperin Ikke fremstillet med gær, hvede, gluten, soja, mælk, æg, fisk, skaldyr eller nødder