Gratis fragt ved køb over 1000kr

Epsom Salt 100 % pure 100 vcaps ( magnesiumsulfat))

Lagerstatus: På lager

55,00 kr

Hurtigt overblik

100% ren autentisk Epsom salt (magnesiumsulfat)

100 Vcaps
hver vcapsul indeholder 1000 mg


Tag 2-3 Vcaps dagligt eller som anvist af din behandler

Epsom salt og magnesiumsulfat
Epsom salt indeholder som skrevet ovenover magnesium. Magnesium store rolle i vores generelle sundhed stammer fra at magnesium bidrager til at regulere mere end 300 kemiske processer i kroppen. Også kaldet for hjælpe-mineralet da dets egenskaber hjælper vores kroppe til at forblive i balance, undgå sygdomme, præstere under pres og generelt beholde et godt helbred. Herudover er magnesium også ansvarlig for to af de mest vigtige cellefunktioner: produktion af energi og dannelse af nye celler.

Magnesium har blandt andre følgende gavnlige indvirkninger på kroppen:
Bidrager til energiproduktionen
Normal funktion af musklerne
Bidrager til en normal metabolisme
Vedligeholdelse af knogler
Bidrager til nervesystemets normale funktion

Du kan læse mere om magnesium her.

Magnesiumsmangel
Det er vigtigt at du sørger for, at du får den rette mængde magnesium, for at din krop kan fungere optimalt. Det kan du, som skrevet ovenover, få gennem enten din kost eller som kosttilskud. Hvis du ikke får den passende mængde til din krop, kan du risikere at komme i underskud af magnesium og opleve forandringer i dit helbred.

Symptomer på magnesium mangel er følgende:
Sammentrækninger i musklerne i form af små tik
Træthed og udmattelse
Koncentrationsbesvær
Appetitnedsættelse
Det er ofte kvinder der mangler magnesium i kroppen, hvorfor vides ikke. I forbindelse med strenge slankekure, detox, nogle sygdomme og vanddrivende medicin, ses mangel på magnesium også.

Epsom Salt 100 % pure 100 vcaps ( magnesiumsulfat))

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

100% ren autentisk Epsom salt (magnesiumsulfat) 100 Vcaps hver vcapsul indeholder 1000 mg Tag 2-3 Vcaps dagligt eller som anvist af din behandler Epsom salt og magnesiumsulfat Epsom salt indeholder som skrevet ovenover magnesium. Magnesium store rolle i vores generelle sundhed stammer fra at magnesium bidrager til at regulere mere end 300 kemiske processer i kroppen. Også kaldet for hjælpe-mineralet da dets egenskaber hjælper vores kroppe til at forblive i balance, undgå sygdomme, præstere under pres og generelt beholde et godt helbred. Herudover er magnesium også ansvarlig for to af de mest vigtige cellefunktioner: produktion af energi og dannelse af nye celler. Magnesium har blandt andre følgende gavnlige indvirkninger på kroppen: Bidrager til energiproduktionen Normal funktion af musklerne Bidrager til en normal metabolisme Vedligeholdelse af knogler Bidrager til nervesystemets normale funktion Du kan læse mere om magnesium her. Magnesiumsmangel Det er vigtigt at du sørger for, at du får den rette mængde magnesium, for at din krop kan fungere optimalt. Det kan du, som skrevet ovenover, få gennem enten din kost eller som kosttilskud. Hvis du ikke får den passende mængde til din krop, kan du risikere at komme i underskud af magnesium og opleve forandringer i dit helbred. Symptomer på magnesium mangel er følgende: Sammentrækninger i musklerne i form af små tik Træthed og udmattelse Koncentrationsbesvær Appetitnedsættelse Det er ofte kvinder der mangler magnesium i kroppen, hvorfor vides ikke. I forbindelse med strenge slankekure, detox, nogle sygdomme og vanddrivende medicin, ses mangel på magnesium også.