Gratis fragt ved køb over 1000kr

Bylykke skin creme colostrum 100 ml

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

200,00 kr
ELLER

Hurtigt overblik

Skin Creme Råmælk - ByLykke - 100 ml

Plejeprodukter baseret på store mængder aktivstoffer fra colostrum, der nærer og plejer huden.
En koldrørt creme der er non-comodogen. Velegnet til sart og medtaget hud, forebyggende og plejende mod alderstegn.

Velegnet til hele familiens special pleje.

Effektiv til tør og irriteret hud, som aftersun, dag og natcreme eller til tørre hænder og fødder.
En musthave creme/lotion, der klarer de fleste hud problemer vi ofte har i familien, fra røde babynumser til kløende myggestik, skrammer, uren hud, skæg knopper, tørhed og alderstegn.

Bylykke er enkel hudpleje, hvor brugen af naturlige ingredienser og store mængder aktivstoffer gør pleje og skønhed til en og samme sag

Anvendelse:
Kan bruges til hele kroppen, da cremen er baseret på naturlige olier som mandelolie, sheabutter og jojoba olie.

Indeholder ingen parfume eller æteriske olier, hvorfor den også er velegnet til allergikere og til dem der skal smøre sig ofte.

Bylykke skin creme colostrum 100 ml

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Skin Creme Råmælk - ByLykke - 100 ml Plejeprodukter baseret på store mængder aktivstoffer fra colostrum, der nærer og plejer huden. En koldrørt creme der er non-comodogen. Velegnet til sart og medtaget hud, forebyggende og plejende mod alderstegn. Velegnet til hele familiens special pleje. Effektiv til tør og irriteret hud, som aftersun, dag og natcreme eller til tørre hænder og fødder. En musthave creme/lotion, der klarer de fleste hud problemer vi ofte har i familien, fra røde babynumser til kløende myggestik, skrammer, uren hud, skæg knopper, tørhed og alderstegn. Bylykke er enkel hudpleje, hvor brugen af naturlige ingredienser og store mængder aktivstoffer gør pleje og skønhed til en og samme sag Anvendelse: Kan bruges til hele kroppen, da cremen er baseret på naturlige olier som mandelolie, sheabutter og jojoba olie. Indeholder ingen parfume eller æteriske olier, hvorfor den også er velegnet til allergikere og til dem der skal smøre sig ofte. ByLykke Skin Creme indeholder: 15 % Colostrum Complex - parfume og paraben friAqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Colostrum, Butyrospermum Parkii Butter,Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cetyl PEG/PPG-°©?10/1Dimethicone,Cera Alba, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Chloride, Phenoxyethanol,Potassium Sorbate,Sodium Benzoate, Soduim Sulfite, Ethylhexylglycerin.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.