Gratis fragt ved køb over 1000kr

Birkesukker 400 g

Lagerstatus: På lager

75,00 kr

Hurtigt overblik

Birkesukker 400g


Birkesukker er et rigtig godt alternativ til almindeligt sukker, da det både ligner, føles og smager som almindeligt sukker! Man kan helt erstatte sukker med birkesukker i alle opskrifter, på nær dem hvor der bruges gær, eller til hårdt slik, men da birkesukker er noget sødere end sukker så start med 75% af den mængde sukker, som egenligt skal i opskriften. Birkesukker egner sig godt til en almen sund diæt, hvis man ønsker at tabe sig, eller har diabetes, og alligevel vil spise noget sødt!

Birkesukker indeholder 40% færre kalorier end almindeligt sukker!
Birkesukkers glykemiske index er blot 7 (jf. sukker på 68). Det påvirker blodsukkerniveauet meget langsomt. Desuden er birkesukker godt for tænder/knogler, da det er basedannende.
Studier har vist, at den bedste effekt opnås ved at små mængder indtages 1 tsk 3 gange pr. dag efter et måltid.Oprindelsesland: Finland.

Opbevaring: Opbevares tørt og køligt.

Forsigtighed: Overdreven indtagelse kan have en afførende virkning.

Næringsindhold per 100 g:
Energi: 1004,2 kJ/240 kcal
Fedt: 0 g

Birkesukker 400 g

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Birkesukker 400g Birkesukker er et rigtig godt alternativ til almindeligt sukker, da det både ligner, føles og smager som almindeligt sukker! Man kan helt erstatte sukker med birkesukker i alle opskrifter, på nær dem hvor der bruges gær, eller til hårdt slik, men da birkesukker er noget sødere end sukker så start med 75% af den mængde sukker, som egenligt skal i opskriften. Birkesukker egner sig godt til en almen sund diæt, hvis man ønsker at tabe sig, eller har diabetes, og alligevel vil spise noget sødt! Birkesukker indeholder 40% færre kalorier end almindeligt sukker! Birkesukkers glykemiske index er blot 7 (jf. sukker på 68). Det påvirker blodsukkerniveauet meget langsomt. Desuden er birkesukker godt for tænder/knogler, da det er basedannende. Studier har vist, at den bedste effekt opnås ved at små mængder indtages 1 tsk 3 gange pr. dag efter et måltid. Oprindelsesland: Finland. Opbevaring: Opbevares tørt og køligt. Forsigtighed: Overdreven indtagelse kan have en afførende virkning. Næringsindhold per 100 g: Energi: 1004,2 kJ/240 kcal Fedt: 0 g